Reals plan för Neymar, Bale, Benzema, Ronaldo, de Gea, Morata och James

Spanska Cope har en sensationell morgon – minst sagt. För i en artikel packad med ”information” hittar vi den ena nyheten efter den andra.

Först och främst är Real Madrid fortfarande inställda på att värva David de Gea från Manchester United. Klubben uppges vara mer än nöjda med Keylor Navas, som varit en av ligans bästa målvakter den här säsongen, men vill inte bryta löftet till de Gea som de avlade i samband med att övergången förra sommaren kraschade under fönstrets allra sista minuter.

Dessutom ska Real, allt enligt Cope alltså, via en mellanhand ha blivit erbjudna Barcelonas Neymar för den nätta summan 1,8 miljarder kronor. Även PSG ska vara med i racet och fransmännen hoppas att deras löneerbjudande på 280 miljoner kronor om året ska övertyga Neymar.

Om Real vill ge sig in i kampen kommer antingen Gareth Bale eller Karim Benzema säljas. Cristiano Ronaldo hade varit ett annat alternativ men är osäljbar då han enligt Cope står för 80 procent av Reals inkomster i souvenirförsäljning.

Real ska också vilja behålla James Rodriguez men är redo att lyssna på bud över 745 miljoner kronor. Pengar ska inte heller vara något problem då klubben gör sig redo att köpa tillbaka Alvaro Morata för 276 miljoner, via en tidigare överenskommelse med Juventus, och sälja vidare anfallaren till Premier League för 650 miljoner.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier