Southampton jagar succétränare – ersätts av Quique Sanchez Flores?

Det är silly-tider och ständiga rykten florerar hej vilt kors och tvärs. Något som ger upphov till potentiella dominoeffekter – och ett smakprov på ett sådant serveras här:

Engelska medier är allt mer överens om att Ronald Koeman blir Roberto Martinez ersättare i Everton till nästa säsong. Även holländarens agent har bekräftat att parterna har nått en överenskommelse.

Detta i sin tur innebär att en tränarstol blir ledig i Southampton. Klubben har dels jagat Bournemouths manager Eddie Howe – som av Daily Star i dag uppges vilja stanna kvar hos förra säsongens nykomling – men kanske framför allt Sevillas motsvarighet Unai Emery.

Med tre raka Europa League-titlar har Emery gjort succé i den spanska klubben, men nu kan han alltså testa sina vingar i Premier League. Det skriver bland annat The Telegraph.

Senast i raden bland dessa dominobrickor hittar vi Quique Sanchez Flores som kan blir Emerys ersättare i Sevilla. I maj fick han sparken av Watford och enligt uppgifter till Marca ska Sevilla vara intresserade av att signa den tidigare Atletico de Madrid-tränaren – om Emery lämnar. Tidningen påpekar också att klubben får konkurrens av Espanyol som även de är intresserade Sanchez Flores.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier