United ute efter mexikansk landslagsman

Hirving Lozano. Där har ni kanske José Mourinhos första värvning till Manchester United. Den lovande 20-åringen tillhör för tillfället Pachuca och har sin ringa ålder till trots hunnit göra 122 matcher för klubben i den mexikanska högsta ligan.

Nu uppger Daily Mail att spelaren är aktuell för ”Red Devils”. Tidningen skriver att den engelska storklubben har skickat scouter för att hålla ett öga på Lozano under säsongen, något som bekräftas av Pachucas klubbledning.

Hirving Lozano befinner sig just nu i USA och spelar Copa America. Den offensive vänsteryttern spelade i natt, svensk tid, 35 minuter för Mexiko i 3–1-segern mot Uruguay.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier