Walcott blir en Hammer i stället för Gunner?

Det händer grejer i Arsenal. Klubben väntas inom kort presentera Jamie Vardy, men spelare är även på utgång. En av dem är Theo Walcott.

Efter tio år i klubben har det blivit allt mer bänknötande för 27-åringen som under säsongen spelade 15 matcher från start.

Nu uppger London Evening Standard att West Ham är mycket intresserade av Walcott och närmar sig en deal med ”Gunners” värd 25 miljoner pund. ”Hammers” har tidigare släppt kvartetten Victor Moses, Carl Jenkinson, Emmanuel Emenike och Alex Song som alla var inlånade förra säsongen. Nu väntas klubben inleda en aktiv jakt på ersättare inför sin första säsong någonsin på den nya Olympiastadion.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier