West Ham-ägarens son slår hål på Walcott-rykte

Inget är presenterat, inget är officiellt. Men engelska uppgifter gör gällande att både Jamie Vardy och Riyad Mahrez i högsta grad finns på Arséne Wengers radar i Arsenal.

Detta sätter frågetecken för Theo Walcotts och Alex Oxlade-Chamberlains framtid i ”Gunners”. Bland annat London Evening Standard har pekat ut West Ham som nästa klubb för duon – något som nu Jack Sullivan, son till ”Hammers” delägare David Sullivan, slår hål på.

I en friskt delad tweet skriver han: ”Pratade just med pappa. Vi är inte intresserade av The Walcott och Alex Oxlade-Chamberlain”.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier