”Vardy dröjer med svar – oroar Wenger”

Leicesters succésäsong har inte gått obemärkt förbi och nu står storklubbarna på kö för att köpa loss lagets stjärnor. N’Golo Kanté ryktas finns högt upp på både Chelseas och Paris Saint Germains önskelista samtidigt som både Jamie Vardy och Riyad Mahrez har ryktats gå till Arsenal.

Nu går Daily Mirror ut och slår fast att Mahrez inte längre är intressant för ”Gunners”. Och nu ifrågasätts även huruvida en Vardy-övergång kommer bli verklighet i sommar.

Den engelske landslagsstrikern hade, enligt tidningens uppgifter, lovat att ge ett besked till Arséne Wenger i går, måndag. Men inget kom. Förbundskaptenen Roy Hodgson uppmanar sina spelare att lägga alla förhandlingar åt sidan och enbart fokusera på EM-slutspelet.

Och i Arsenal ska man nu vara oroliga över att affären ska gå om intet. Enligt Daily Mirror är Wenger av uppfattningen att Vardy borde ha accepterat erbjudandet vid det här laget om han är intresserad av en flytt till Emirates Stadium.

Det var i fredags som Arsenal, enligt The Guardian, löste ut Vardys utköpsklausul på 230 miljoner kronor och förväntades värva över anfallaren på ett treårigt avtal.

[socialpoll id=”2365598″]

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier