Storklubbarna slåss om ynglingens signatur

För fem år sedan sålde Barcelona den då 16-årige Keita Baldé Diao till Lazio för 300.000 euro. Efter tre år i den italienska huvudstaden och med en kanonsäsong i ryggen har Barcelona nu återigen fått upp ögonen för den 21-årige senegalesen.

Enligt Mundo Deportivo vill klubben köpa tillbaka Baldé Diao och ge honom ett kontraktserbjudande högt över vad Lazio ska mäkta med. Forwarden, som är fostrad i Barcelonas plantskola ”La Masia”, ska också han vara öppen för en flytt tillbaka till Katalonien.

Men klubben kan enligt tidningen komma att få hård konkurrens.
På fredag ska Real Madrids president Florentino Perez träffa Baldé Diaos agent för att diskutera en eventuell flytt.
En tuff kamp mellan de två spanska giganterna är att vänta.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier