”Liverpool lägger bud på Jamie Vardy”

Jamie Vardy har de senaste dygnen varit Silly Seasons stora man. Flera källor, bland annat The Guardian och The Mirror, uppger att succéforwarden kommer lämna Leicester för Arsenal, och att affären ska färdigställas innan Englands EM-premiär mot Ryssland den 11:e juni. Samtidigt har Vardy sagt att han vill ha tills efter EM på sig att bestämma sig om sin framtida karriär, vilket nu verkar ha lett att ännu en klubb har anslutit sig till skaran som jagar hans signatur.

Daily Star kommer under onsdagskvällen med minst sagt häpnadsväckande uppgifter att Liverpool ska ha gett sig in i jakten på Vardy. Enligt den brittiska tabloidtidningen ska Liverpool ha följt anfallaren i två säsonger men om klubben ska ge sig in i jakten på 29-åringen behöver man dumpa en av sina fyra anfallare. Den som ligger närmast till hands att få lämna klubben ska vara Christian Benteke.

Silly Season i sitt esse. Går Vardy till Arsenal, eller kanske Liverpool? Eller blir han kvar i Leicester?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier