”Falcao på väg tillbaka till Premier League”

Håll i hatten nu, för det här är en sillytext jag aldrig trodde att jag skulle få skriva.

Radamel Falcao, ja han med två hopplösa lånesäsonger i Chelsea och United, kan vara på väg tillbaka till Premier League.

Det är Bleacher Report (svajigt!) som kör på med uppgifterna att ”El Tigre” är sugen på ”tredje gången gillt” i PL och att colombianen tilldrar sig intresse från nykomlingen Middlesbrough.

Flytten ska enligt den amerikanska sajten underlättas av Middlesbroughs fina relationer till Falcaos agent Jorge Mendes. Falcao, som hunnit bli 30 år, tillhör Monaco även nästa säsong men båda parter ser sig om efter lösningar som gör att han kan lämna redan i sommar.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier