Jose Mourinho vill behålla Ashley Young

Ja ni läser rätt.

I tider när var och varannan fotbollsspelare ryktas till Manchester United för enorma summor ska José Mourinho, enligt Mirror, vilja behålla Ashley Young. 

Young har tidigare varit ett av ett tiotal namn som det spekulerats i att United vill sälja vid tillfälle. Men enligt tidningen ska Mourinho imponeras av Youngs mångsidighet och arbetskapacitet. Young har kontrakt till 2018 och ser ut att få spela ut sitt kontrakt som en av PL:s dyrare breddspelare.

Bland de som ligger mer risigt till finns Juan Mata, Ander Herrera, Matteo Darmian med flera.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier