Roma spanar på Atletico Madrid-yngling

Miralem Pjanic ryktas bort och Chelsea är sugna på Radja Nianggolan. Kort sagt: Roma behöver spana efter mittfältare.

Enligt Gazzetta dello Sport är förstavalet Zenit St Petersburgs Axel Witsel men enligt Sky Italia är man också mycket intresserade av en spansk supertalang. Oliver Torres, 20, är fostrad i Atletico Madrids akademi men har av konkurrensskäl de senaste åren varit utlånad till både Villareal och Porto. Med sju mål på 26 matcher i Porto har han dragit till sig mycket intresse från Rom.

Frågan är väl om Atletico Madrid släpper Oliver Torres på något annat än ett nytt lån?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier