Holmén lämnar Fenerbahce

Samuel Holmén lämnade Istanbul Basaksehir FK för Fenerbahce 2013. Men den före detta Elfsborgsspelaren lyckades aldrig slå sig in i den turkiska storklubben. Det blev bara en handfull matcher i Fenerbahce.

Under sina år i klubben har han varit utlånad till Bursaspor och Konyaspor. Där har han fått mycket speltid. I dag blev det klart att 31-åringen återvänder till Istanbul Basaksehir FK. Mittfältaren har enligt turkisk press skrivit på för 2+1 år.

Fenerbahce kom tvåa den gångna säsongen. Istanbul Basaksehir FK slutade på fjärde plats, det gör att Holmén spelar Europa League den kommande säsongen.

Skärmavbild 2016-06-13 kl. 00.44.27
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier