”Wenger ute efter Cavani”

När Zlatan Ibrahimovic deklarerade att det inte skulle bli något mer spel i PSG föll det sig naturligt att Edinson Cavani skulle få en större skinande roll i den franska storklubben till kommande säsong.

Men nu kommer uppgifter som motsätter sig en sådan framtid. Daily Express skriver nämligen att Arsene Wenger har börjat snegla mot den uruguayanske stjärnan. Arsenal ska enligt tidningen vara beredd att lägga ett bud och försöka värva anfallaren om det skulle vara så att affären med Leicesters skyttekung Jamie Vardy går om intet.

Cavani ska tidigare ha nobbat ett erbjudande från en kinesisk klubb, med lön på 500 000 pund i veckan, just för att inte stänga möjligheten att flytta till Premier League.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier