Bayern München snuvar Man United på Zlatan?

Zlatan Ibrahimovic till Manchester United? Inte nödvändigtvis, om man får tro tyska Sport-Bilds krönikör Raimund Hinko som skriver att anfallaren mycket väl kan hamna i – Bayern München.

Den tyska giganten har tidigare viftat bort alla bud på Robert Lewandowski, bland annat från Real Madrid, men enligt Hinko, som har god insyn och följt Bayern i årtionden, är klubben och nya tränaren Carlo Ancelotti – som Zlatan tidigare haft i PSG – inte längre lika säkra på att få behålla den polska stjärnan.

Och där kommer Zlatan in i bilden. Ancelotti ska ha fört ”hemliga samtal” med ”Ibra” i ett försök att locka över svensken.

Annars har engelsk press i veckor varit överens om att det bara är en tidsfråga innan Zlatan kritar på för Manchester United. Övergången kan dock dröja till efter månadsskiftet då kontraktet med Paris Saint-Germain går ut, vilket skulle ge svensken en lojalitetsbonus.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier