Han kan ta över Brasilien

En grupp bestående av Haiti, Peru och Ecuador. Det borde väl ha varit munsbitar för Brasilien?

Tydligen inte.

De femfaldiga världsmästarna lyckades inte ta sig vidare från gruppspelet i Copa America. Laget blev förvisso knäckta av ett regelvidrigt baklängesmål, men prestationen anses ändå vara ett rejält fiasko och förbundskaptenen Dunga fick lämna det brasilianska landslaget efter två år, i sin andra sejour.

Nu har det brasilianska fotbollsförbundet redan träffat ersättaren: Tite, till vardags tränare för Corinthians.

– Det var ett bra samtal, men vi har inte kommit fram till något ännu. Vi bollade idéer, säger förbundets talesman Douglas Lunardi enligt Sky Sports.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier