Newcastle-stjärnan allt närmare övergång till Roma

Georginio Wijnaldum gjorde en stark debutsäsong i Premier League – mittfältaren spelade samtliga 38 matcher och levererade elva mål för Newcastle. Totalt sett gick det inte riktigt lika bra för laget som åkte ur Premier League.

Nu ser ”Magpies” ut att få svårt att behålla sin holländske stjärna. Enligt La Gazetta dello Sport har spelaren gett tummen upp för en flytt till Roma som är redo att erbjuda mittfältaren ett fyraårskontrakt. Nu uppges representanter för Serie A-klubben flyga över till norra England för att slutföra förhandlingar om en övergång värd runt 15 miljoner euro.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier