Solskjaer får konkurrens om tränarjobb – av Martinez

Det svänger ordentligt i tränarkarusellen så här i silly-tider. En klubb som är på jakt efter en ny manager är Anderlecht. Så sent som i går skrev vi här på bloggen om att norske Ole Gunnar Solskjaer är en het kandidat att ta över den belgiska klubben.

Men i dag kommer uppgifter från England om att han får konkurrens om jobbet från Roberto Martinez som fick sparken från Everton efter en misslyckad säsong. Enligt Daily Mirror kan spanjorens tid som arbetslös snart vara över då han ska ha fångats på bild tillsammans med Anderlechts klubbdirektör på ett hotell i Bryssel.

Anderlecht har tidigare sparkat tränaren Besnik Hasi.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier