Leicester tar fajten med italienska jättarna – jagar skyttekung

Efter succésäsongen i Premier League är det flera klubbar som rycker i Leicesters stjärnlirare, bland annat bollvinnaren N’Golo Kante och målsprutan Jamie Vardy.

Nu är Claudio Ranieri på jakt efter en ny potentiell skyttekung. Den italienske tränaren har haft ögonen på Pescaras Gianluca Lapadula som fullständigt öst in mål i Serie B. På 44 matcher gjorde den 26-årige anfallaren 30 mål i en säsong som slutade med uppflyttning till Serie A för Pescara.

Men de engelska mästarna är inte ensamma om att slåss om Lapadula. Enligt Sky Sports är de båda italienska stormakterna Milan och Juventus också intresserade, men den sistnämnda ska enligt uppgift vilja låna ut spelaren till en annan Serie A-klubb direkt efter en eventuell övergång.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier