Allsvenska duo har lagt bud på Issam Jebali

Dags för lite silly season i allsvensks tappning.

Enligt uppgifter till Värnamo Tidning ska både IFK Göteborg och Elfsborg lagt bud på Värnamoanfallaren Issam Jebali.  Förutom Göteborg och Elfsborg ska även Malmö FF vara på väg att lägga ett bud. Samtidigt har ytterligare tre klubbar hört sig för med Superettan-klubben.
Den 24-årige tunisiern har gjort fem mål på de tolv inledande omgångarna i Superettan.

”Alla klubbar utom AIK och Norrköping har varit i kontakt med min rådgivare. Det är en skön känsla, men det är ingen överraskning. Jag har vetat om hela tiden hur långt jag har kunnat gå. Mitt liv förändras inte för detta, säger Issam Jebali” till Värnamo Tidning.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier