Klinsmann till Southampton?

Natten till onsdagen åkte hans USA ut med dunder och brak ur Copa America efter att Argentina vunnit semifinalen med klara 4–0.

Det kan också varit det sista som jänkarna fick se av Jürgen Klinsmann som förbundskapten för det amerikanska landslaget. Den tyske spelarlegendaren uppges nämligen vara den hetaste kandidaten att ta över rollen som manager i Southampton, enligt dagstidningen Daily Echo.

”Saints” tappade som bekant Ronald Koeman till Everton tidigare i sommar och är nu på intensiv jakt efter en ny manager.

Skulle flytten bli av blir det blott det andra uppdraget för Klinsmann som tränare för ett klubblag. Den förre målkungen har basat över landslag sedan 2011 och var tränade Bayern München 2008. Innan dess ledde Klinsmann Tyskland till ett VM-brons på hemmaplan 2006.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier