”Llorente har gett Lazio klartecken”

För ett år sedan släpptes Fernando Llorente på fri transfer från Juventus. Sedan dess har spanjoren huserat i Sevilla, men nu ser han ut att återvända till Italien.

Enligt tidningen Il Tempo har anfallaren gett Lazio klartecken att han vill ansluta till Rom-klubben.

Huruvida en övergång blir av beror dock på spelarens lönekrav, enligt Football Italia. Lazio uppges vara villiga att erbjuda ett treårskontrakt med en lön på 2,5 miljoner euro per säsong, vilket är en och en halv miljon mindre än vad Llorente tjänade i Sevilla.

Sedan tidigare har Miroslav Klose lämnat Lazio då tyskens kontrakt är på utgående. Återstår att se om Llorente blir hans ersättare.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier