Real Madrid-tränarens flirt med franske succéspelaren

Knappast någon har undgått Dimitri Payets succé i EM.
Fransmannen sköt hem EM-premiären till ”Les Blues” med en hård projektil i krysset i slutminuterna. Sedan blev han även målskytt i den andra gruppspelsmatchen mot Albanien.

Därmed har 29-åringen, till vardags kreativ mittfältare i West Ham, hamnat i blickfånget hos många europeiska storklubbar och nu väljer legendaren och Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane att ösa beröm över honom.

– En fantastiskt story. Han har alltid haft talang. Men nu, vid 29 års ålder, får han den respekt han förtjänar, säger Zidane till spanska medier och fortsätter:

– Från en tränares perspektiv är han allt vad du söker hos en offensiv mittfältare. Han kan göra mål, snygga mål, och han har kvalitet i fasta situationer. Alla klubbar vill ha honom, han övertygar hela tiden.

Nu spekuleras det i spanska medier att Zidanes hyllning är ett sätt för Real Madrid att få Payet att vilja komma till klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier