”Arsenal ute efter Sporting Lissabons målmaskin”

Länge kändes det bara som en tidsfråga innan Jamie Vardy skulle lämna Leicester City och skriva på för Arsenal. I stället valde engelsmannen att nobba ”Gunners” när han i veckan förlängde med den sensationella Premier League-mästarna.

Det här har tvingat Arsene Wenger att tänka om och nu jagar klubben anfallare på annat håll. Enligt portugisiska A Bola finns bland annat den algeriske målsprutan Islam Slimani på Arsenals radar. 28-åringen har haft en strålande säsong i Sporting Lissabon och gjort hela 27 mål på 33 ligamatcher – något som ledde till en andraplats i skytteligan.

Sporting Lissabon slutade tvåa i den portugisiska ligan, två poäng bakom Victor Nilsson Lindelöfs Benfica.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier