Detaljerna kring Uniteds jättevärvning

Av allt att döma blir Zlatan Ibrahimovic och Henrikh Mkhitaryan lagkamrater i Manchester United nästa säsong. Inför de förväntade övergångarna läcker nu fler och fler detaljer ut kring den senares avtal.

Enligt Sky Sports landar övergångssumman till Borussia Dortmund på motsvarande 300 miljoner kronor. Samtidigt påstår tyska Kicker att Mkhitaryan är så inställd på att flytten ska bli av att han kan komma att betala en del av den summan själv.

Det är dock knappast något som kommer riskera 27-åringens privatekonomi. Enligt trovärdiga lokaltidningen Ruhr Nachrichten blir mittfältaren en av Uniteds bäst betalda spelare med en årslön på motsvarande 113 miljoner kronor.

En bit under de 130 miljoner kronor om året Zlatan Ibrahimovic påstås få av United.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier