Dortmunds vd: United nära Mkhitaryan

Enligt 101greatgoals.com har Dortmunds vd Hans-Joachim Watzke bekräftat uppgifter om att Manchester United har höjt sitt bud på Henrikh Mkhitaryan. United och José Mourinho är fast beslutna vid att det ska shoppas loss i sommar, och nu ska budet ligga på 42,5 miljoner euro.

Hans-Joachim Watzke säger vidare att beslutet kommer att fattas under helgen som kommer. Mittfältarens kontrakt går ut om ett år, och säljer tyskarna inte nu kan han gå som bosman om sex månader.

Kontraktet som Mkhitaryan och Manchester United ska vara överens om går över fyra år och ska vara värt 12 miljoner euro per år. Går övergången igenom blir det Dortmunds dyraste försäljning någonsin. Mario Götze och Mats Hummels gick båda för 37 miljoner euro.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier