Klart: Svensken till franska ligan

Karl-Johan Johnsson, 26, blir Sveriges nästa export till den franska ligan.
Målvakten lämnar danska Randers för spel i Guingamp de kommande fyra åren. Det bekräftar han själv med att publicera en bild på sin Instagram.

Johnsson fick sitt genombrott i Halmstad BK som 15-åring och har även hunnit med en säsong i holländska Nijmegen innan han 2014 kom till Randers.
– Målsättningen är att komma dit och spela matcher. De tror mycket på mig så det låter väldigt lovande. Sedan är det upp till mig också att visa att jag ska få spela. Det är en helt ny liga och kvalitet så det kommer bli en helt ny utmaning, säger Johnsson till Laholms Tidning.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier