Sjuka ryktet – är på riktigt?

Dele Alli till Arsenal – sug på den!

Nåja, om någon skulle påstå det hade denne framställts som komplett galen och nu ska vi absolut inte dra några förhastade slutsatser. Men det KAN – hur galet det än låter – ligga en liten dos av substans i ryktet.

På Twitter skriver nämligen den italienske fotbollsjournalisten tillika transfergurun, Emanuele Giulianelli, att Arsenal hört av sig till Tottenham angående landslagsmittfältaren. Guilianelli har nämligen tidigare avslöjat flera övergångar som senare och verkställts, senast i raden är Granit Xhaka till just Arsenal.

Om ryktet, mot förmodan, skulle visa sig stämma skulle det vara en av Premier Leagues mest sensationella övergångar någonsin. Dele Alli, blott 20 år gammal, gavs chansen i Tottenham förra säsongen och har nu utvecklats till en nyckelspelare i laget och landslagsman.
Och Arsenal är, som ni vet, Tottenhams allra värsta rival.
Mittfältaren var också en av få som anses får ett godkänt betyg i EM där övriga engelska stjärnor floppade rejält.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier