Ancelotti: ”Ge mig Varane”

Real Madrid har, som vi tidigare skrivit om, öppnat upp för att sälja backen Raphael  Varane. 23-åringen ska därefter blivit uppmärksammad av José Mourinho och Manchester United för en eventuell flytt till England.

Nu har Carlo Ancelotti gett sig in i jakten på Varane. Enligt Le Parisien ska tränaren ha bett sin stab att kontakta Real Madrid för att få fransmannen till Bayern München.
Varane ska ha en god relation med Ancelotti, då de två jobbade tillsammans när italienaren tränade Real Madrid mellan 2013-2015.

Prislappen ska ligga på drygt 40 miljoner euro.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier