United kan få Real-stjärnan

The Sun verkar ha dåligt med webbtrafik i dag då de smugit ut ett smaskigt rykte. Enligt tidningen (som vi så klart inte tror särskilt mycket på) så har Real Madrid bestämt sig för att sälja Raphael Varane.

Prislappen påstås liggas på 342 miljoner kronor, något som väckt José Mourinhos intresse. Enligt The Sun hoppas portugisen nu kunna locka 23-åringen till Manchester United.

Något som bör underlätta är att Varane, enligt The Sun, är en uttalad United-supporter. Den bästa detaljen i artikeln är dock att United var nära att värva fransmannen redan 2011 men då bestämde sig för att ta Phil Jones från Blackburn istället.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier