”Arsenal förhandlar om japansk landslagsman”

Arsenal gick bet på värvningen av Jamie Vardy. Flera spelare, bland annat Lyons Alexandre Lacazzette och Santos Gabriel Barbosa har ryktas bli ”Gunners” nya anfallsvapen.

Nu skriver Daily Mail att man är på väg att köpa den japanske landslagsmannen Takuma Asano från Sanfrecce Hiroshima. Enligt tidningen förhandlar klubbarna med varandra och hoppas nå en överenskommelse inom de närmsta dagarna.

Den 21-årige anfallaren har gjort fyra landskamper för Japan och sägs vara en av landets främsta framtidsnamn.  Asano har gjort två mål och stått för fyra målgivande passningar på tio matcher i den japanska ligan denna säsong.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier