Sportchefen bekräftar: Dortmund vill ha Schürrle

För och ett halvt år sedan lämnade Andre Schürrle Chelsea för Wolfsburg. Där har den tyske EM-spelaren sedan dess varit en given kugge i Bundesliga-laget, men snart kan det återigen vara dags för spelaren att röra på sig.

I dag bekräftar nämligen Wolfsburgs sportchef Klaus Allofs att Borussia Dortmund vill knyta åt sig 25-åringen. Det som talar mest för en flytt till den gångna säsongens ligatvåa är att Schürrle gärna återförenas med tränaren Thomas Tuchel som han hade tidigare i karriären i Mainz mellan 2009 och 2011.

– Det är uppenbart att det finns ett intresse på grund av hans förflutna med Tuchel, säger Klaus Allofs till tyska Bild.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier