Guardiola siktar in sig på Thiago Alcantara

Manchester Citys nye tränare Pep Guardiola har inlett bygget av sitt nya lag. Ilkay Gundogan är redan klar och senast igår hämtades Aaron Mooy in från den australiensiska samarbetsklubben Melbourne FC.

Nu har Guardiola ställt in siktet på sin förra klubb Bayern München och Thiago Alcantara, skriver El Confidencial. Enligt tidningen har City skickat en förfrågan om vad den 25-årige spanjoren skulle gå lös på.

Thiago hämtades till den tyska klubben från Barcelona av Guardiola för tre år sedan. Någonting som också kan komma att underlätta en övergång är att spanjoren representeras av ingen mindre än Peps bror Pere Guardiola.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier