Klart: Matt Richie flyttar till Newcastle

Matt Ritchie fick sitt stora genombrott när han kom till Bournemouth för tre år sedan. Under sin tid i klubben tog den nu 26-årige skotten laget till vinst i League 1, Championship och även att ta upp Bournemouth till Premier League för första gången i klubbens historia.

Nu väntar nya äventyr för Riche på de brittiska öarna – men inte i Premier League. På sin hemsida skriver nu Newcastle att man har kommit överens om ett femårskontrakt med yttermittfältaren. Enligt SkySports ligger övergångssumman på mellan 115 och 135 miljoner kronor.

”Det är en fantastiskt känsla att få komma till en sådan här klubb”, säger Richie till Newcastles hemsida.

 

113-136

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier