Dortmund: ”Lycka till i Europa League, Mkhitaryan…”

Zlatan Ibrahimovic är redan helt klar för Manchester United. Nu återstår bara detaljer innan José Mourinhos nästa nyförvärv presenteras: Henrikh Mkhitaryan.

Detta bekräftas i dag av Borussia Dortmund som klargör att klubben och den armeniska mittfältaren skiljs åt efter tre säsongers samarbete. Klubben skriver att spelarens önskan om att gå till Manchester United har accepterats.

– Manchester United har kommit med ett väldigt attraktivt erbjudande. Hade vi avböjt det så hade spelaren lämnat oss på fri transfer 2017 och vi hade bara skjutit upp letandet på en ersättare ytterligare ett år, säger Borussia Dortmunds vd Hans-Joachim Watzke i ett officiellt uttalande.

Bundesligaklubben, som är tillbaka i Champions League i höst, avslutar pressmeddelandet med att ”önska Henrikh Mkhitaryan lyckat till den kommande säsongen i Premier League och Europa League”.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier