Basels prislapp på Birkir Bjarnason

På det isländska mittfältet har Birkir Bjarnason varit en viktig kugge under lagets sensationellt starka EM-turnering. I veckan ska Roma ha skickat en förfrågan till Bjarnasons klubb Basel om priset på 28-åringen – och han är inte billig.

Silly season-oraklet Gianluca Di Marzio skriver att den schweiziska klubben kommer acceptera ett bud i 470 miljonersklassen, någonting Roma inte ska vara beredda att betala.

Trots det ska både Borussia Mönchengladbach and Hertha Berlin vara beredda att betala summan för att få islänningen till klubben, men ingen av klubbarna ska ännu ha kommit med ett officiellt bud.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier