Chelsea lånar ut Rodriguez

Enligt westlondonsport.com lånar Chelsea ut sin unga anfallare Joao Rodriguez, och det är ju inte den första spelaren klubben lånar ut. Dock ska inte 20-åringen skeppas till Vitesse utan till  Sante Fe i Colombia.

Den största frågan är om Rodriguez någonsin kommer att dra på sig Chelseas blå tröja. Däremot har han dragit på sig en rad andra tröjor. Det är nämligen fjärde utlåningen sedan han kom till Chelsea från Deportes Quindio 2013. Klubbarna han besökt är Uniautonoma i Colombia, Bastia i Frankrike, Vitoria de Setubal i Portugal och belgiska Sint-Truiden.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier