”Svennis” in i jakten på Kanté

N´Golo Kanté är ryktenas man denna sommar. Efter en succésäsong i Leicester, och ett fint EM-slutspel, har den franska städgumman fått ögon på sig från Real Madrid, Arsenal, Chelsea, PSG och alla storklubbar i hela Europa. Men det stannar inte där.

Nu kommer även intresse från annat, lite mer oväntat håll, nämligen från Sven-Göran Eriksson. 
”Svennis”, och klubben Shanghai SIPG, är enligt Mirror redo att erbjuda upp mot 400 miljoner kronor för mittfältaren,  samt en fet löneförhöjning. Leicester lyckades jaga bort Arsenal när det kom till Jamie Vardy, men enligt tidningen ska klubben ha svårt att mäta sig mot Svennis löneanspråk.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier