Vad händer med Götze?

Mario Götze har inte haft det superkul sedan flytten från Dortmund. Innan EM sa han dock att han skulle stanna i Bayern München. Bild.de listar den unga tyskens andra alternativ. Han skulle kunna återvända till Borussia Dortmund. Men frågan är om Götze vill komma tillbaka med svansen mellan benen? Och hur skulle fansen välkomna honom?

Han går till Tottenham. Får bo i London, tillhöra en toppklubb och spela i Champions League nästa säsong. Eller så stannar han helt enkelt i Bayern München, och hoppas på att precis som fågeln Felix återuppstå ur askan som Pep Guardiola lämnade honom i.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier