Sportchefen lämnar Bayern München

På måndagen håller Carlo Ancelotti – som efterträder den till Manchester City flyktade Pep Guardiola – sin första träning som ny tränare för Bayern München.
På söndagen stod det klart att Matthias Sammer lämnar sitt uppdrag som sportchef i den tyska fotbollsklubben.
– Att vara Bayern Münchens sportchef innebär att vara tillgänglig sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet, med all tillgänglig energi för klubben, laget och också publikt. Jag är inte beredd att ta mig an dessa uppgifter för tillfället, säger Sammer, som hade två år kvar på sitt kontrakt, i ett pressmeddelande.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier