Uppgifter: ”Big Sam” kan ta över England

Sunderland kan komma att stå utan manager inom kort. Detta eftersom Sky Sports i dag går ut med uppgifter om att FA väntas kontakta Sam Allardyce senare i veckan angående den vakanta platsen som Englands förbundskapten.

Roy Hodgson avgick som ni alla minns efter chockförlusten mot Island i åttondelsfinalen i EM och ”Big Sam” ska alltså vara en av huvudkandidaterna att ta över.

Sky Sports uppger samtidigt att FA fortfarande i högsta grad undersöker möjligheten att värva över tyske Jürgen Klinsmann, som nyligen klev åt sidan från sin förbundskaptenspost i USA.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier