Everton vill snuva rivalen på mittfältare

Newcastle är inte längre en Premier League-klubb och frågan är om Georginio Wijnaldum kommer förbli en Premier League-spelare?

Newcastles holländske mittfältare ser just nu att att kunna ta steget tillbaka till den högsta ligan efter att klubbar som Tottenham och Everton visat stort intresse. Allra senast Everton som enligt rykten från Daily Mail vill snuva rivalen på 25-åringens underskrift.

Enligt tidningen har Newcastle satt en prislapp på 27 miljoner pund på Wijnaldum, något som Ronald Koeman skulle kunna tänka sig att punga upp i en affär som samtidigt skulle inkludera målvakten Tim Krul från samma klubb.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier