Liverpool vill rädda Wijnaldum

Det sjunkande skeppet Newcastle spelar inte i Englands finrum nästa säsong. I stället får man spendera minst en säsong i Championship. En som inte är så sugen på att dras med ner, utan som även nästa säsong vill spela sina bortamatcher på Old Trafford, och Stamford Bridge, istället för Portman Road och Ashton Gate är Georginio Wijnaldum.

Tidigare i dag skrev vi att det är några klubbar som rycker i mittfältaren. Liverpool, Tottenham och Everton skrevs det om då. Nu kommer uppgifter enligt The Mirror att Pochettino tycker att 25 miljoner pund är för mycket. Men Liverpool ska vara beredda på att betala, och då blir Newcastles ägare Mike Ashley glad. 10 miljoner pund plus på den affären sitter fint.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier