Hull bekräftar: Steve Bruce i samtal med FA

I morse kunde vi i sillybloggen skriva att Hulls tränare Steve Bruce ryktas vara en av kandidaterna att ta över det engelska landslaget.

Nu bekräftar klubben att den 55-årige tränaren har haft kontakt med det engelska fotbollförbundet FA.

”Klubben kan bekräfta att Steve Bruce har hållit informella diskussioner gällande tjänsten. Däremot har ingen officiell kontakt hållits med FA. Vi hoppas att FA avslutar sina affärer snabbt för att undvika fortsatt spekulationer gällande Steve inför vad som är en väldigt viktig säsong för klubben i och med återtåget till Premier League”, skriver Hull i ett uttalande på sin hemsida.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier