Klart: Återvänder – för att rädda krisklubben

Två vinster på 17 matcher. Syrianska ligger sist i superettan och har haft en säsong som hittills har varit allt annat än en succé.

Nu agerar klubben och plockar hem en gammal bekant som ska få skutan på rätt köl igen. Syrianska har gjort klart med  Klebèr Saarenpää som för tre år sedan assisterade Özcan Michel som då hade huvudansvaret i klubben.

Saarenpää – som har elva landskamper för Sverige på sitt cv – kommer närmast från danska Vejle där han fick sparken i våras.

Syrianska har fyra poäng upp till säker mark med 15 omgångar kvar att spela.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier