”Spanska toppklubbar jagar klubblöse EM-succén”

Han var en av EM:s mest oväntade succéspelare och blommade fram som en riktig joker i Wales.

Hal Robson-Kanu gjorde två mål i mästerskapet och charmade hela Europa med sin Cruyff-fint som fällde avgörandet mot Belgien i kvartsfinalen. Den stora snackisen handlade dock om vart anfallaren skulle spela i höst.

27-åringen lämnade i våras Reading och är fortfarande klubblös. Nu uppger källor till Sky Sports att Valencia gör Atletico Madrid och Sevilla sällskap i jakten på spelaren.

Själv har Robson Kanu dock uppgivits föredra en klubb i Premier League. Länge såg Hull ut att vara närmast spelarens signatur, men sedan managern Steve Bruce lämnade klubben ska förhandlingarna ha lagts på is.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier