Klart: Han tar över det argentinska landslaget

Sedan Gerardo Martino valde att avgå som Argentinas förbundskapten efter Copa America-finalförlusten mot Chile har det spekulerats vilt i vem som skulle ta över jobbet.

Sedan tidigare ryktades det om att Diego Simeone skulle jobba dubbelt med landslaget och Atletico Madrid – men nu har det argentinska fotbollförbundet gjort sitt val.

Det blir Edgardo ”El Paton” Bauza som tar över ”La Albiceleste”.  Bauza tog i december förra året över tränarjobbet i den brasilianska klubben Sao Paulo, som själva bekräftar tränarens nya jobb via sin Twitter. På meritlistan har 58-åringen bland annat två Copa Libertadores-segrar med San Lorenzo och LDU Quito

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier