Conte vill inte sälja Diego Costa

Atletico Madrid har ryktats vilja köpa tillbaka Diego Costa i princip ända sedan de sålde honom till Chelsea, men nu sätter Chelsea-tränaren Antonio Conte stopp för alla såna spekulationer.

– Jag upprepar att Diego Costa är en Chelsea-spelare och det är det viktigaste i dagsläget. Han är lycklig hos oss och han är glad över att stanna hos oss, säger Conte till Daily Mirror.

Låter ju glasklart, men återstår att se om det bara är en förhandlingstaktik?

Daily Mirror frågade även om framtiden för Juan Cuadrado, Chelsea-spelaren som köptes loss vintern 2015 efter att ha gjort succé i Fiorentina, men som hittills bara fått spela 13 ligamatcher för Chelsea. I fjol var han utlånad till Juventus, och nu rycker bland annat Milan i honom.

– Cuadrado är en Chelsea-spelare, precis om Diego Costa. Och han har arbetat och tränat väldigt hårt med oss. Alla vet vad jag tycker om Juan Cuadrado och alla vet att bra spelare drar till sig intresse på transfermarknaden. Nu är han en Chelsea-spelare, men om ni frågar mig vad som ska hända med Juan Cuadrado i framtiden så kan jag inte svara på det.

Chelsea uppges vilja ha 20 miljoner pund för yttern, pengar som Milan inte har tillgängligt.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier