KLART: Rohdén till Crotone

Det var ju egentligen klart redan i går, men eftersom läkarundersökning och ett par andra smådetaljer återstod ville Marcus Rohdéns rådgivare Carl Fhager inte bekräfta övergången.

Men nu, nu är det klart. Marcus Rohdén spelar från och med i höst i Serie A för nykomlingen Crotone. I morse klarade han av läkarundersökningen och enligt klubbens hemsida går han omedelbart in i träning inför säsongsstarten. Hans kontrakt med Elfsborg sträckte sig till 2018, så Boråsklubben kommer att få ersättning för honom.

Mer om övergången på sajten: Rohdén klar för Crotone

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier