”Rafael van der Vaart överens med Midtjylland”

En av sommarens stora transferbomber, i alla fall sett till oväntade värvningar, verkar ha gått i lås.
Enligt den holländska tidningen Voetbal har Rafael van der Vaart kommit överens med danska Midtjylland om ett tvåårskontrakt.

Så sent som i går kunde vi skriva om att Midtjyllands klubbrepresentant Alan Hvedehave bekräftade att förhandlingar med holländaren och hans före detta klubb Real Betis pågick. Van der Vaart har kontrakt med Betis till sommaren 2017, men klubben har tidigare gått ut med att den 33-årige mittfältaren inte har någon framtid hos spanjorerna.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier