West Ham släpper intresset för svensk landslagsback

Vi har tidigare skrivit om West Hams intresse för Norwichs Martin Olsson, men att ”Kanariefåglarna” nobbat buden på 30 och drygt 40 miljoner kronor.

Det fick svenskens agent Hasan Cetinkaya att rasa, och nu verkar chansen för en övergång i alla fall vara mindre.

Enligt Daily Mail har West Ham nu nämligen gått vidare med en annan ytterback. Inter har fått en förfrågan om att låna ut Davide Santon över den kommande säsongen. Santon har tidigare spelare i Premier League för Newcastle, men gick tillbaka till Serie A och Inter för två år sedan. Förra hösten var han ordinarie i Inters backlinje, men en lättare skadade gjorde att han sen hamnade utanför startelvan under större delen av våren. Totalt blev det bara elva matcher från start under 2015/16.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier